Maak kennis met ons team

Bam Bormet is een familiaal bedrijf waar persoonlijke aanpak en aandacht voor collega's centraal staan. Ze zijn nu eenmaal het kloppende hart van het bedrijf.
Daarom zorgen wij ervoor dat iedereen zich gewaardeerd voelt, van verkoper tot technieker, en zich verder kan ontwikkelen binnen zijn/haar rol. 

Ruimte voor zelfontwikkeling

Onze collega's volgen regelmatig gerichte opleidingen om hun kennis en vaardigheden aan te spekken. Zo groeit de werkvloer mee met het bedrijf. 
Verder bezoeken we gezamenlijk beurzen en gaan we bij gelegenheid op bedrijfsbezoek bij onze vaste leveranciers. 


Bezoek Tilkin Powder Coatings

Natuurlijk sparen we onze collega's van ééntonig werk. We investeerden in een hoogtechnologisch machinepark om de werkdruk op onze vakmannen te verlagen. 
Als we kunnen automatiseren, waarom niet? Zo kan ons technisch personeel zich focussen op de uitdagingen binnen de job. 


Lasrobot en collega zij aan zij

Een fier team

Bam Bormet is maar zo sterk als z'n werknemers. Daarom wordt er zorgvuldig gezocht naar ambitieuze personen om ons team te versterken. 
Ze mogen fier zijn op hun werk, en dat werk mag gezien worden! In onze refter vind je daarom onze grote wall of fame. 
Door onze realisaties in de refter te bundelen kan iedereen met z'n eigen ogen zien wat er met z'n werk gebeurt als het ons atelier verlaat.


Rondleiding door onze chef atelier

Onze teambuildings

Het is niet al werk dat de klok slaat. We durven al eens een activiteit in te plannen onder collega's, zonder werkpraat!
Een biertje drinken op café, een rondje wandelen of beter nog, racen?! 


Podium na onze kartuitstap

De liefde van Bormet gaat door de maag

Contact onder collega's zorgt voor een goede sfeer op de werkvloer, ook 's middags. We eten allemaal samen op een vast tijdstip in onze gloednieuwe refter.
Zo kan je ook een praatje slaan met een collega die je anders minder vaak tegenkomt. Op vrijdag bestellen we broodjes voor de geïnteresseerden. Het hoeven niet altijd boterhammen te zijn, toch? Om de te compenseren voorzien we gratis fruit voor onze collega's!

Jaarlijks verlof

Tijdens Kerst en Nieuwjaar en in de zomervakantie gaan we er naar goede gewoonte even tussenuit. Zo kunnen we even herbronnen na een periode van hard werken. 
Onze jaarlijkse zomervakantie zetten we in met een BBQ van formaat. 

De dag voor onze kerstvakantie stoppen we wat vroeger en zitten we samen met een hapje en een drankje.
Naar goede gewoonte krijgen we cadeautje om van te genieten tijdens de feestdagen. 

Inzet bouwverlof
BBQ inzet bouwverlof